Trainers

Personal trainers met tonnen ervaring en enthousiasme

Trui De Boitselier

“Sport is mijn leven! Ik heb veel ervaring in de meest uiteenlopende sporten. Van volleyballen en snowboarden tot triatlon en fitness: ik doe het allemaal even gedreven en graag. Ik ben een coach die bewegingen analyseert en ernaar streeft om je op een betere en verantwoorde manier te laten bewegen. Mijn trainingen zijn een combinatie van hard werken en veel fun. Grapjes zijn een vast ingrediënt in mijn trainingssessies, maar ik geef je ook die extra push die je nodig hebt om je conditie te verbeteren en je sportieve doelen of gezondheidsdoelen te bereiken. Als personal trainer werk ik vanuit verschillende benaderingen. Ik vind altijd de aanpak die helemaal matcht met je capaciteiten en persoonlijkheid. Zo bereiken we samen ons grote doel: een beter en actiever leven voor jou.”


Jan De Becker

“Al zolang ik mij kan herinneren, beheerst sport mijn leven. En die passie voor sportieve uitdagingen breng ik over op de mensen die ik train. Mag ik je begeleiden? Dan krijg je op het juiste moment de extra mentale boost om je conditie te verbeteren. Ik ben een dynamische coach die je motiveert en je naar een hoger niveau stuwt. Dankzij mijn achtergrond als fitnessinstructeur en zaakvoerder van een winkel gespecialiseerd in dieet- en sportvoeding, weet ik hoe je een persoonlijk trainingsschema opstelt. En ik ken het belang van voeding en voedingssupplementen om sportieve doelen of gezondheidsdoelen te verwezenlijken. Omdat de wereld van sport en gezondheid voortdurend in beweging is, volg ik regelmatig opleidingen. Zo ben ik er zeker van dat ik in mijn begeleidingen altijd de beste en efficiëntste trainingsaanpak hanteer.”

Ellen Van Reempts

 Ik heb een jarenlange en rijke  danservaring en gaf groepslessen als Zumba, Piloxing, Fatburning en  Bodypump. Ik zag er mensen die nood hadden aan een meer persoonlijke  aanpak. Ik volgde een trainingopleiding bij Caroliene Miervelde van de  PZ Academy om mensen individueel of in kleine groepen te begeleiden en  een Pilatesopleiding bij Jeroen Vancoillie van Grace Pilates studios.   Met deze achtergrond kan ik je helpen om je persoonlijke doelen te  behalen en je te laten zien dat je meer kan dan je zelf denkt!  

Wil jij je ook energieker voelen of je conditie verbeteren? Laat je dan professioneel begeleiden door een personal trainer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ben je in de buurt van Wilsele (Leuven)? Spring dan zeker eens binnen in onze studio.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x