Personal training

Personal training: samen gaan we voor een optimaal resultaat

Wil je een stapsgewijze opbouw en een trainingsprogramma op maat van je verwachtingen, mogelijkheden en wensen? Zoek je naar de beste persoonlijke begeleiding? Kies dan voor Studio Feniks. In onze personal training streven we samen zo efficiënt mogelijk naar jouw doelen.

Personal training waar je naar uitkijkt

Het moet plezant zijn! Daarom is er in onze aanpak veel aandacht voor fun. Dat betekent niet dat onze personal trainers moppen tappen terwijl jij je de pleuris werkt. Neen. Ze geven je voor, tijdens en na je trainingssessies deskundig advies en motiveren je om je grenzen op te zoeken en te overschrijden.

En de fun? Die zit in hun betrokkenheid, hun wil om er samen met jou voor te gaan en de leuke stimulerende sfeer die ze creëren. En natuurlijk in het fantastische gevoel wanneer je samen een (deel)doelstelling bereikt. Het resultaat? Je komt elke keer met plezier naar je personal training!

Vier soorten personal training

Studio Feniks is er voor iedereen die met persoonlijke coaching wil werken aan zijn gezondheid, levensstijl of conditie, of gewicht wil verliezen zonder jojo-effect. Op basis van je doelstellingen en ambities kies je uit vier soorten personal training:

  • Sporty Lifestyle – Je verbetert doeltreffend je conditie en bereikt zo je sportieve doelen.

  • Healthy Lifestyle – Je combineert sport en voeding om gezonder in het leven te staan.

  • Healthy Business Lifestyle – Je kiest als ondernemer voor een fittere levensstijl met meer beweging en gezonde voeding.

  • Switch Your Lifestyle – Je vindt het optimale evenwicht tussen sport en voeding en verliest blijvend gewicht.

Wil je meer weten over personal training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ben je in de buurt van Wilsele (Leuven)? Kom dan gerust langs voor meer informatie.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x