Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Walter – Individuele trainingen met persoonlijke begeleiding

 

Mijn drukke werkagenda combineer ik perfect met mijn individuele trainingen 


Ook ondernemers doen aan sport

Walter: “Ik was vroeger heel sportief en voelde me fit en gezond. Maar mijn drukke leven als bedrijfsleider gooide roet in het eten. Ik kwam niet meer aan bewegen toe. Al snel werd ik zwaarder en merkte ik dat mijn conditie onder nul zakte.

Een vriend van me zat in hetzelfde schuitje. Gelukkig vonden zijn kinderen het welletjes en gaven ze hem een prachtig cadeau: individuele trainingen bij Studio Feniks . Hij was onmiddellijk verkocht. Meer zelfs, in al zijn enthousiasme raadde hij me een oefensessie bij Jan en Trui aan.”

 

Meer conditie, meer kracht

“Sinds mijn try-out – nu zes maanden geleden – heb ik nog altijd de smaak te pakken. Mijn personal trainers Trui en Jan leggen de focus op zowel krachttraining als work-outs om mijn conditie op te krikken.

Tijdens elke individuele training start ik met een flinke opwarming, om daarna aan de slag te gaan met specifieke oefeningen gericht op een duidelijk doel. Bijvoorbeeld de versteviging van mijn rugspieren of het rechter maken van mijn schouders. Welke oefening ik ook doe, zowel Trui als Jan leggen me haarfijn uit waarvoor een bepaalde beweging dient en hoe ik ze optimaal uitvoer.”

 

Studio Feniks leeft met me mee

“Ik noem mijn individuele trainingen bij Studio Feniks vaak ‘sfeervol afzien’. Hun sportsessies zijn menselijk, zelfs vriendschappelijk, en duwen me op een motiverende manier naar nieuwe hoogtepunten. Verder ben ik ook fan van hun creativiteit. Het is ongelooflijk hoe Jan en Trui met eenvoudige middelen de beste work-outs uitdokteren. Geen complexe zaken zoals in de fitness, maar wel enkele simpele tools en mijn eigen lichaam als ingrediënten voor een perfecte trainingssessie.

Dankzij deze unieke aanpak en het onbetaalbare gevoel na elke individuele training raad ik Studio Feniks absoluut aan.” 

Wil je net zoals Walter tijd maken voor meer sport in je drukke leven? Neem dan gerust contact  met ons op. Wij vertellen je graag hoe jij je individuele trainingen perfect kunt combineren met je overvolle agenda.


Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x