Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla gaat voor een strak lichaam met de hulp van personal trainer Jan

“Na een professionele handbalcarrière viel ik wat stil op sportief niveau. Er kwamen kinderen en dat zag je aan mijn lichaam. Uiteindelijk ging ik op zoek naar een personal trainer. Geen drilinstructeur die er met de zweep naast staat, maar iemand die me lichamelijk en geestelijk kon begeleiden naar een gezond lichaam. Wat ik zocht, vond ik bij Jan en Trui. En hoewel ze heel verschillend zijn van karakter, kan ik het met beiden goed vinden.”


Personal training op maat

“Bij Studio Feniks vind ik rust. Het hele systeem van een grote studio ervaar ik als erg stresserend. De persoonlijke aanpak van Jan en Trui staat me aan: ze houden op elk moment rekening met mijn situatie en behoeften. Ze luisteren echt naar me en geven me aanwijzingen en advies op maat. Niet alleen bij de trainingssessies trouwens. Ik heb ook een voedingsschema dat mij op het lijf geschreven is.”


Strak lichaam

“Ik ben ondertussen een jonge veertiger en zal nooit meer het lichaam van een twintigjarige krijgen. Toch voel ik een duidelijk verschil sinds ik personal training volg. Ik hou ervan om lange wandelingen te maken, maar tot voor kort had ik er de kracht niet meer voor. En hoewel ik een sportieve achtergrond heb, zie ik nu pas voor het eerst mijn spieren. Pijntjes hier en daar zijn verdwenen. Mijn lichaam ziet er strak uit en ik heb weer de nodige dosis energie en power.”

 Neem net zoals Svetla de draad weer op en kies voor een strak en sterk lichaam dankzij personal training. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x