Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Sporten met personal trainer Jan motiveert me enorm!


Mijn drie wensen vervullen

Olivier: “Met een fulltime job, drie kinderen en veel sociale contacten kwam ik niet meer aan bewegen toe. Ik was mijn motivatie om te sporten kwijt. Nochtans vond ik voldoende bewegen heel belangrijk. Daarom ging ik op zoek naar iemand die me kon helpen.

Ik zocht in de eerste plaats een echte motivator, iemand die me wekelijks in beweging zou zetten. Verder wilde ik oefeningen aangeleerd krijgen op maat van mijn lichaam. Een grondige kennis van de juiste tools was daarom een must voor mijn begeleider in spe. Mijn uiteindelijke doel, meer spiermassa opbouwen, stond als derde behoefte op mijn wishlist.

Met die drie wensen kwam ik via Google terecht bij Jan van Studio Feniks. Ik maakte een afspraak en tijdens dat gesprek legde Jan me zijn werkwijze uit. Niet veel later startte ik met sporten met mijn nieuwe personal trainer.”


It is all in the mix

“Tegenwoordig krijg je een tsunami over je heen van trainingen en fitnessoefeningen. Ook de oefeningen van Jan vind je perfect op YouTube. Maar de unieke mix die perfect past bij wie je bent, bij je fysiek en bij je doelstellingen kan alleen een goede personal trainer voor je samenstellen.

Jan heeft die kennis in huis. Hij legt de oefeningen perfect uit en vertelt me met welke frequentie ik ze moet uitvoeren voor een gewenst resultaat. Tijdens het sporten volgt hij de correctheid van mijn bewegingen op. Hij brengt genoeg afwisseling tussen de oefeningen. Zo blijf ik gemotiveerd.”


Mijn resultaten zijn er!

“Ondanks mijn drukke leven slaag ik erin om opnieuw te bewegen. Ik weet nu welke oefeningen op mijn maat zijn en hoe ik ze perfect uitvoer. Die twee wensen heeft Jan al vervuld. Mijn spiermassa vergroten? Dat laat nog een beetje op zich wachten. Jan spoort me aan om nog meer te bewegen. Hij wil dat iedereen zijn doel bereikt. Maar heel eerlijk, vaak heb ik gewoonweg niet voldoende tijd om mijn oefeningen ook thuis te doen. Die persoonlijke balans vinden is een echte uitdaging.”


Sporten met personal trainer Jan: een aanrader

“Ik raad Studio Feniks zeker aan. Mis je de motivatie om te sporten? Zoek je iemand met de juiste knowhow om je trainingen af te stemmen op je doelstellingen? Klop dan zeker aan bij Jan van Studio Feniks.”

Wil je net zoals Olivier opnieuw meer bewegen? Zoek je naar oefeningen die je dichter bij je sportieve doel brengen? Neem dan gerust contact  met ons op. Wij vertellen je graag wat sporten met een personal trainer inhoudt en van welke voordelen je geniet.


Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x