Maya Ackermans -

Maya Ackermans blijft in vorm met functional training

“Ik ken Jan al heel lang. Een tijdje geleden liep ik hem opnieuw tegen het lijf. We raakten aan de praat en hij vertelde me over Studio Feniks. Het was voor mij snel duidelijk dat Jan geen gewone fitnesszaak had, maar doelgericht aan de slag ging met de mensen die bij hem kwamen aankloppen. De sleutelwoorden in zijn aanpak? Fun en hard labeur! En die combinatie sprak me aan. Ik voelde gewoon dat die benadering voor mij zou werken. Dus ging ik functional training in kleine groep volgen.” 

Je kunt het wel!

“Jan is heel gedreven en weet werkelijk alles over zijn vak. Hij geeft begeesterd training en zijn lessen zijn nooit saai. Integendeel. Na elke sessie heb ik het gevoel dat ik me geamuseerd heb en heel goed heb getraind. Jan is een specialist in anderen motiveren. In het begin zijn die functional trainings best zwaar en heb je soms wat pijn. Maar daar helpt Jan je door. Hij zegt heel vaak tijdens een training: ‘Je kunt het wel!’ Hij stimuleert en motiveert je om je grenzen te verleggen. Toen ik begon, kon ik bij wijze van spreken maar tien keer touwtjespringen. Nu hou ik dat enkele minuten vol.”

Fit forever

“Ik ben een veertiger maar heb dankzij de functionaltrainingsessies niet het lichaam van een veertigjarige vrouw. Ik blijf fit forever (lacht). Mijn lichaam is strakker en sterker geworden. Ik ben kapster en sta de hele dag recht. Maar dat is geen enkel probleem meer. Mijn klanten zijn trouwens ook fan van Studio Feniks. Ik vertel altijd met heel veel enthousiasme over hun begeleiding. Een echte aanrader!”

Wil je je net zoals Maya uit Leuven fitter en sterker voelen? Kom dan op een leuke manier je conditie verbeteren tijdens onze functionaltrainingsessies in kleine groepen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Maya Ackermans -

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x