Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen Baes – small group training in de buurt van Leuven

 Dankzij de small group training van Jan bouwt Jochen een mooie spiermassa op.


“Ik had al wat ervaring met fitness. Toch voelde ik dat er iets ontbrak tijdens die work-outs. Ik miste bijkomende begeleiding. Na mijn verhuizing naar de omgeving van Leuven ging ik op zoek naar een nieuwe manier van sporten. Via een speurtocht op internet kwam ik terecht bij Studio Feniks. Hun small group training klonk me als muziek in de oren. Trainen in een kleine groep met een persoonlijke begeleider, dat leek me wel wat.”


Kleine aanpassingen = een groot verschil

“Al vanaf de eerste sportsessie zette Jan van Studio Feniks de puntjes op de i. Bij elke oefening kreeg ik van hem de nodige tips waardoor mijn inspanningen nog meer rendeerden. Dat was heel anders dan in de fitness. Ik voelde al snel dat zelfs kleine aanpassingen een groot verschil konden maken.”

“Zijn extra uitleg beperkte zich niet alleen tot het sporten. Jan gaf me ook veel informatie over mijn voeding. De resultaten bleven niet uit … Ik ging van een ‘magere stylo’ naar een gespierde man. In enkele maanden tijd wist ik een aanzienlijke spiermassa op te bouwen.”


Net wat ik nodig had

“Ik ben nog altijd tevreden met mijn keuze voor de small group training bij Studio Feniks. Het is helemaal mijn ding. Ik werk er aan mijn lichaam, krijg een gerichte persoonlijke begeleiding, amuseer me rot in groep én leer nieuwe mensen kennen. Het resultaat dat ik nu in de spiegel zie, is trouwens een serieuze boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik voel me echt deel van de Studio Feniks-familie!”


Wil je net zoals Jochen je spiermassa vergroten door te sporten in groep? Neem dan gerust  contactmet ons op. Wij vertellen je graag alles over onze small group training in de buurt van Leuven. 




Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x