Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Dankzij de personal training van Trui voelen Isabelle en haar man zich gezond en fit.

“Ik was absoluut geen sportief type. Maar toen ik door een ingreep heel veel spieren verloren had, zat er niets anders op. Via een kennis kwam ik bij Trui terecht. Ik startte bij Studio Feniks met haar personal training. Na zes maanden zag mijn man wat dat met mijn lichaam en conditie deed. Het overtuigde hem om met me mee te gaan.”

Geen excuses meer

“Twee keer per week sport ik met Trui. Door die momenten vast te leggen, creëer ik een soort verplichting voor mezelf. Daardoor stel ik sporten niet meer uit en verzin ik ook geen zwakke excuses. Ik vergelijk het altijd met een afspraak bij de tandarts … die zeg je ook niet zomaar af. Gelukkig vind ik de sessies bij Trui wel veel leuker.” J

Mijn evolutie motiveert me

“Bij de start van mijn personal training scoorde ik op het vlak van fitheid niet meteen hoog. Trui besefte dat en zocht naar een haalbare kaart voor mij. Geleidelijk aan werd mijn lichaam sterker en mijn conditie beter. Die evolutie gaf een boost aan mijn zelfvertrouwen en motiveerde me om verder te doen.”

Een training op maat

“Ik vind de aanpak van Trui geweldig. Als personal trainer past ze haar trainingen met gemak aan. Mijn man heeft bijvoorbeeld een hernia. Daarom krijgt hij andere oefeningen dan ik. Die gepersonaliseerde benadering apprecieer ik heel hard.

Daarnaast kiest Trui altijd voor een trainingsprogramma vol variatie. Zo blijft het sporten leuk en uitdagend.”

 

Wat een schitterend resultaat!

“Ik sta nu veel verder dan ik ooit had durven dromen. Trui motiveert me enorm op haar eigen leuke no-nonsense manier. Ze spoort me zelfs aan om te bewegen buiten onze afspraken. Ik loop nu regelmatig en ook daarvoor geeft ze me handige tips. Trui kijkt echt naar het bredere plaatje.”

Wil je net zoals Isabelle en haar man een gezonder en fitter lichaam door personal training? Neem dan gerust contactmet ons op. 


Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x