Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Personal training voor Inge Bruyndonckx uit Aarschot

“Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben een fervente fietser en loper en ben altijd op zoek naar nieuwe sportieve uitdagingen. Ik wil mijn grenzen voortdurend verleggen. Omdat ik er zelf niet meer in slaagde om me te pushen om mijn conditie naar een hoger niveau te tillen, ging ik op zoek naar begeleiding. Ik zocht op Google naar personal training in de buurt van Aarschot en Leuven en kwam zo bij Studio Feniks terecht.”

Topbegeleiding

“Met de personal training van Trui of Jan boek je snel vooruitgang. Ze luisteren naar je en passen hun trainingen aan je doelen aan. Hun begeleiding is echt top. Je krijgt niet alleen oefeningen aangereikt, maar ze vertellen je ook hoe je die perfect moet uitvoeren en waarom ze belangrijk zijn. Ze geven aan wat de meerwaarde van de oefeningen in je dagelijkse leven is, en ze corrigeren je bewegingen. En als je dat wilt, krijg je ook voedingsadvies om nog fitter te worden of wat kilootjes kwijt te spelen.”

Enthousiaste trainers

“Gaan trainen bij Studio Feniks is heel leuk. De trainingssessies vliegen voorbij! Trui en Jan leggen veel afwisseling in hun oefeningen. Ze zijn altijd heel enthousiast en weten me telkens opnieuw te motiveren. Ze geven me de push die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. En als ik eens wat minder zin heb omdat ik een drukke dag gehad heb of wat moe ben, dan slagen zij er toch altijd in om het beste in mij naar boven te halen. Het resultaat? Ik ga elke keer met een supergevoel naar huis.”

Wil jij net zoals Inge uit Aarschot je conditie met personal training verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x