Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Dankzij de groepstrainingen met Jan is Hilde Dechamps fitter en krachtiger

“Beweging is altijd een deel van mijn leven geweest. Ik deed al verschillende sporten en voel ook dat mijn lichaam dat echt nodig heeft. In mijn zittende beroep kan ik mijn energie niet kwijt. Na een schouderblessure ging ik vorig jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. En het was Maya, mijn kapster, die mij vertelde over de aanpak van Jan en Trui. De kleinschaligheid van Studio Feniks sprak me enorm aan. Het was wel even wennen aan de niet-alledaagse oefeningen, maar bij mijn eerste bezoek aan de studio deed ik al meteen enthousiast mee.”


Je kunt het!

“Elke les heeft Jan weer iets nieuws voor ons in petto. Het zijn dus niet voortdurend dezelfde oefeningen die terugkomen. Iets wat je wel sneller hebt bij andere cursussen. Touwtjespringen? In het begin een hele opdracht. Maar dankzij de begeleiding en aanmoediging van Jan lukt het nu wel en doe ik het zelfs met veel plezier. Nog een kilo extra tillen? Jan zegt dat je het kunt … en dan doe je dat gewoon! Hij pusht je om je grenzen te verleggen en dat resultaat voel je. De trainingen doen heel veel deugd.”


Groepsgevoel én individuele begeleiding

“Ondertussen komt ook mijn dochter mee. En hoewel we een groepstraining volgen, is er toch ruimte genoeg voor persoonlijke begeleiding. Jan corrigeert iedereen persoonlijk, zodat de uitvoering helemaal in orde is. Maar vooral het groepsgevoel is geweldig. Het is gezellig, ook al werken we heel hard. Er is onderling wel wat competitie, maar op een motiverende manier. En tussendoor plagen we Jan.

Wil jij net zoals Hilde in een gezellige groep aan je conditie werken?  Kom dan op een leuke manier je conditie verbeteren tijdens onze functionaltrainingsessies in kleine groepen. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x