Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd laat zich begeleiden door personal trainer Jan

“Een goede conditie hebben én houden en mijn atletische vermogen opkrikken, zijn voor mij erg belangrijk. Het is niet mijn bedoeling om het lichaam van een bodybuilder te hebben, wel om mijn spiergroepen in het algemeen te verstevigen. Ik ken Trui en Jan al een tijdje via mijn netwerk. Twee hele fijne mensen! Uit sympathie ben ik bij hen terechtgekomen voor personal training. Ook vanuit het besef dat het heel moeilijk is om in je eentje je fysiek te onderhouden. Ik koos voor persoonlijke trainingen  met Jan.”


Gevarieerd programma

“Ik heb veel last van chronische rugpijn en spieren die snel overbelast zijn. Jan kent mijn persoonlijke situatie en stelt van daaruit telkens een gevarieerd programma samen. Hij besteedt daar veel aandacht aan en weet me telkens uit te dagen, zonder de grens te overschrijden. Hij kiest niet voor de gemakkelijke oplossing door die pijnlijke zones te vermijden. Na een training voel ik ook duidelijk het verschil en heb ik een pak minder last van mijn rug.”


Correcte uitvoering

“Ik sport nu een half jaar bij Studio Feniks en kan hun begeleiding aan iedereen aanraden. Ik ging eerder al naar een klassiek fitnesscentrum, maar daar liep ik verloren. Je kiest dan vooral voor de oefeningen die je graag doet, en dat zijn meestal niet diegene die echt noodzakelijk zijn. En doordat je de oefeningen alleen doet, weet je nooit goed of je wel goed bezig bent. Jan corrigeert me voortdurend, waardoor ik het maximale uit iedere oefening haal. Ik boek vooruitgang. En dat werkt erg motiverend!”

Laat je net zoals Gerd niet tegenhouden door fysieke problemen om aan je conditie en kracht te werken. Kies voor personal training bij Studio Feniks. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x