Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Tijdens haar personal training met Trui sport Anne om haar rug te versterken.

 

“Jarenlang kampte ik met rugpijn en ook mijn nek wilde niet mee. Ik voelde dat er dringend iets moest gebeuren. Ik twijfelde zelfs over een operatie.

Op dat moment waren zowel Jan als Trui verre kennissen van me. En nooit had ik gedacht dat zij de oplossing voor mijn probleem hadden.”


Wel of niet sporten om mijn rug te versterken?

“Als rugpatiënt hoor je veel tegenstrijdige berichten over wat wel of niet goed is voor je rug. Terwijl je vroeger moest blijven stilzitten, is dat tegenwoordig uit den boze. Toen Studio Feniks de deuren opende, besloot ik een kijkje te gaan nemen. Die dag nam ik mijn beslissing en maakte ik een afspraak bij Trui voor een personal training . Ik moest het gewoonweg proberen.”


Stevige spieren en meer stabiliteit

“Van bij de eerste oefensessie voelde de aanpak van Trui goed aan. Elke training verliep gemoedelijk, met de nodige fun en de juiste ondersteuning. Door haar kennis van anatomie wist Trui perfect welke oefeningen geschikt waren om mijn rugspieren te verstevigen en mijn bekken te stabiliseren.

Natuurlijk kwam ik in het begin weleens een ‘grensje’ tegen, maar ook dat viel honderd procent mee.”


Mijn nek en rug houden me niet meer tegen

 “De personal training van Trui werkt! Ik ben supertevreden over het resultaat. Mijn chronische pijn is veel minder. Mijn nek en rug vormen geen rem meer voor mijn leven. Integendeel! De trainingssessies met Trui zetten me aan om nog meer te sporten en hebben zo een grote invloed op mijn levensstijl. Ik kom nu bijvoorbeeld net van een loopsessie. En niet alleen fysiek ga ik erop vooruit, ook mentaal merk ik een verschil. De Anne van nu staat veel steviger in haar schoenen.

Ik raad iedereen de personal training bij Studio Feniks absoluut aan.”

Wil je net zoals Anne sporten om je rug te versterken? Neem dan gerust contact  met ons op voor meer informatie over personal training of small group training. 

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Christine zaakvoerder @Full Image

Ik heb altijd wel gevochten met mijn lichaamsgewicht. Op een bepaald moment werd het zelfs moeilijk om leuke kleding te vinden. Ik gunde mezelf op een bepaald moment een personal training abonnement.

Bekijk hier de video

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Lees meer

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Lees meer

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Lees meer

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Lees meer

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Lees meer

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Lees meer

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Lees meer

Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Enthousiaste vijftiger Lieve Theunissen verbeterde haar conditie dankzij de begeleiding van Trui en Jan, de functional trainers van Studio Feniks.

Lees meer

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Lees meer

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

Lees meer
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x