VEGETARISCHE ZOETE AARDAPPEL SALADE
Ingrediëntenlijst
Voor de salade
• 1 middelgrote zoete aardappel
• 5/8 kop (120 g) kikkererwten , uitgelekt
• 1 eetl . olijfolie
• 250g asperges
• 1 kop (30 g) spinazie
• 1 kop (30 g) boerenkool
• 1 kop (30 g) rucola
Voor de dressing:
• 1 theelepel . mosterd
• 1 eetl . Tahini
• 2 eetlepels . citroensap
• 1 eetl . olijfolie
• 1 theelepel . honing
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190C.
Was en hak de aardappel in hapklare stukjes en leg op een bakplaat met de kikkererwten. Besprenkel met 1 el. olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Rooster 30 minuten.
Voeg de asperges toe tijdens de laatste 10 minuten van het braden.
Maak ondertussen de dressing klaar door alle ingrediënten van de dressing te mengen.
Doe spinazie, boerenkool en rucola in een kom en wrijf de dressing in de bladeren.
Als de geroosterde groenten klaar zijn, verdeel je de salade over de kommen en leg je er de gepofte aardappel, kikkererwten en asperges op. Serveer warm of koud.
BESSEN PANNENKOEK
GROENE PROTEINE SMOOTHIE
SUPERFOOD CHOCOLADE BAR
HAVERMOUT & WORTEL KOEKJES
CHAKALAKA STYLE RISOTTO
WOK VAN CURRY SCAMPI
RUNDSVLEES & GROENE BONEN MET PASTA EN SOJA SAUS
KOMKOMERSALADE MET GEROOKTE ZALM
WALDORF KIPPEN SALADE
ZOMERSE PROTEÏNE SMOOTHIE BOWL
GEROOKTE ZAL M , FETA & ASPERGES OMELET