SUPERFOOD CHOCOLADE BAR

Ingrediëntenlijst


• 200 g pure chocolade , min.

• 2 eetlepels . Goji bessen

• ¼ kop (35 g) gemengde noten

• ¼ kop (15 g) kokoschips


Bereidingswijze


Plaats gehakte chocolade in een kom en smelt au bain marie, roer af en toe, tot gesmolten, ongeveer voor 2 tot 3 minuten.

U kunt ook gehakte chocolade in een magnetronbestendige kom doen; magnetron in intervallen van 30 seconden, roeren tussen elke 30 seconde tot gesmolten.

Breng de gesmolten chocolade over op een bakplaat bekleed met bakpapier of een siliconen bakje met minimale afmetingen van 20 cm.

Bestrooi de chocolade met de bessen, kokos en noten, en zet vervolgens in de koelkast om af te koelen gedurende 30 minuten.

Snij met een scherp mes de schors in 16 stukken. Bewaar tot 1 week in een luchtdichte verpakking.


download hier de pdf versie


SUPERFOOD CHOCOLADE BAR
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x