RUNDSVLEES & GROENE BONEN MET PASTA EN SOJA SAUS
Ingrediëntenlijst
• 120g volkoren pasta
• 300 g biefstuk
• 4 lente uitjes
• 2 teentjes knoflook
• 1 eetl . kokosnootolie
• 2 eetlepels . sojasaus
• 1/3 kop (80 ml) runderbouillon
• 100 g sperziebonen ,bevroren
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Snij het rundvlees in dunne plakjes.
Snij de lente uitjes diagonaal in stukken van 2,5 3 cm. Pel de knoflook en snij deze in plakjes.
Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur en kook voor ongeveer 3 minuten het rundvlees, doe het dan op een bord en besprenkel met sojasaus.
Voeg de knoflook en lente ui toe aan dezelfde pan en kook ongeveer 3 minuten, tot de lente uitjes zacht worden.
Doe het rundvlees en de sojasaus terug in de pan en voeg de hete bouillon en bevroren bonen toe. Laat nog 2 3 minuten koken, voeg dan de gekookte pasta toe en roer af en toe voor ongeveer 2 minuten.
BESSEN PANNENKOEK
GROENE PROTEINE SMOOTHIE
SUPERFOOD CHOCOLADE BAR
HAVERMOUT & WORTEL KOEKJES
CHAKALAKA STYLE RISOTTO
WOK VAN CURRY SCAMPI
KOMKOMERSALADE MET GEROOKTE ZALM
VEGETARISCHE ZOETE AARDAPPEL SALADE
WALDORF KIPPEN SALADE
ZOMERSE PROTEÏNE SMOOTHIE BOWL
GEROOKTE ZAL M , FETA & ASPERGES OMELET