RUNDSVLEES & GROENE BONEN MET PASTA EN SOJA SAUS

Ingrediëntenlijst


• 120g volkoren pasta

• 300 g biefstuk

• 4 lente uitjes

• 2 teentjes knoflook

• 1 eetl . kokosnootolie

• 2 eetlepels . sojasaus

• 1/3 kop (80 ml) runderbouillon

• 100 g sperziebonen ,bevroren


Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Snij het rundvlees in dunne plakjes.

Snij de lente uitjes diagonaal in stukken van 2,5 3 cm. Pel de knoflook en snij deze in plakjes.

Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur en kook voor ongeveer 3 minuten het rundvlees, doe het dan op een bord en besprenkel met sojasaus.

Voeg de knoflook en lente ui toe aan dezelfde pan en kook ongeveer 3 minuten, tot de lente uitjes zacht worden.

Doe het rundvlees en de sojasaus terug in de pan en voeg de hete bouillon en bevroren bonen toe. Laat nog 2 3 minuten koken, voeg dan de gekookte pasta toe en roer af en toe voor ongeveer 2 minuten.


download hier de pdf versie


RUNDSVLEES & GROENE BONEN MET PASTA EN SOJA SAUS
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x