HAVERMOUT & WORTEL KOEKJES
Ingrediëntenlijst
• 1 middelgrote wortel , geraspt
• 1 kop (100 g) instant havermout
• 2/3 kop (100 g) volkoren meel
• 1 theelepel . bakpoeder
• 1 theelepel . gemalen kaneel
• 3 el. kokosolie , gesmolten
• 1 ei
• 1 theelepel . vanille extract
• 5 el. (75 ml) ahornsiroop
Bereidingswijze
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170C. Meng de havermout, bloem, bakpoeder en kaneel in een kom.
Klop in een aparte kom het ei, de gesmolten en gekoelde olie, het vanille extract en de ahornsiroop. Spatel de droge ingrediënten erdoor en meng goed.
Voeg de fijngeraspte wortel toe en meng opnieuw.
Schep het mengsel (1 volle eetlepel. per koekje) op een met papier beklede bakplaat en vorm er rondjes van, zodat er tussen elk koekje ruimte overblijft omdat ze zich tijdens het koken lichtjes zullen verspreiden.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak 12- 15 minuten tot ze lichtbruin zijn. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen voor zijn. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen voor het serveren.
BESSEN PANNENKOEK
GROENE PROTEINE SMOOTHIE
SUPERFOOD CHOCOLADE BAR
CHAKALAKA STYLE RISOTTO
WOK VAN CURRY SCAMPI
RUNDSVLEES & GROENE BONEN MET PASTA EN SOJA SAUS
KOMKOMERSALADE MET GEROOKTE ZALM
VEGETARISCHE ZOETE AARDAPPEL SALADE
WALDORF KIPPEN SALADE
ZOMERSE PROTEÏNE SMOOTHIE BOWL
GEROOKTE ZAL M , FETA & ASPERGES OMELET