BESSEN PANNENKOEK

Ingrediëntenlijst

• 1 kop (200 g) cottage cheese

• 2 eieren

• 2 eetlepels . kokos suiker

• 2 eetlepels . kokosolie ,gesmolten

• 1/3 kop (80 ml) kokosmelk ,

• 1 1/3 kopje (160 g) tarwebloem

•2 theelepels bakpoeder

• ongeveer 24 frambozen

• ongeveer 32 bosbessen


Bereidingswijze

Doe de cottagecheese in een kom en plet deze met een vork. Voeg de eieren, suiker toe en klop goed, giet de olie en melk erbij en meng opnieuw. 

Meng de bloem en het bakpoeder tot een gladde massa ontstaat. Verwarm een droge pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur en leg 2 eetlepels deeg per pannenkoek op de pan. Maak het oppervlak waterpas en verdeel er een paar bessen over. 

Bak ongeveer 2,5 minuten op middelhoog vuur tot het bruin is. Draai om en bak nog 2 - 2,5 minuten tot ze aan de andere kant bruin zijn. Serveer warm of koud


download hier de pdf versie

BESSEN PANNENKOEK
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x