Svetla – Personal training

Svetla gaat voor een strak lichaam met de hulp van personal trainer Jan

“Na een professionele handbalcarrière viel ik wat stil op sportief niveau. Er kwamen kinderen en dat zag je aan mijn lichaam. Uiteindelijk ging ik op zoek naar een personal trainer. Geen drilinstructeur die er met de zweep naast staat, maar iemand die me lichamelijk en geestelijk kon begeleiden naar een gezond lichaam. Wat ik zocht, vond ik bij Jan en Trui. En hoewel ze heel verschillend zijn van karakter, kan ik het met beiden goed vinden.”


Personal training op maat

“Bij Studio Feniks vind ik rust. Het hele systeem van een grote studio ervaar ik als erg stresserend. De persoonlijke aanpak van Jan en Trui staat me aan: ze houden op elk moment rekening met mijn situatie en behoeften. Ze luisteren echt naar me en geven me aanwijzingen en advies op maat. Niet alleen bij de trainingssessies trouwens. Ik heb ook een voedingsschema dat mij op het lijf geschreven is.”


Strak lichaam

“Ik ben ondertussen een jonge veertiger en zal nooit meer het lichaam van een twintigjarige krijgen. Toch voel ik een duidelijk verschil sinds ik personal training volg. Ik hou ervan om lange wandelingen te maken, maar tot voor kort had ik er de kracht niet meer voor. En hoewel ik een sportieve achtergrond heb, zie ik nu pas voor het eerst mijn spieren. Pijntjes hier en daar zijn verdwenen. Mijn lichaam ziet er strak uit en ik heb weer de nodige dosis energie en power.”

Neem net zoals Svetla de draad weer op en kies voor een strak en sterk lichaam dankzij personal training. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x