Maya Ackermans - Small Group Personal Training

Maya Ackermans blijft in vorm met functional training

“Ik ken Jan al heel lang. Een tijdje geleden liep ik hem opnieuw tegen het lijf. We raakten aan de praat en hij vertelde me over Studio Feniks. Het was voor mij snel duidelijk dat Jan geen gewone fitnesszaak had, maar doelgericht aan de slag ging met de mensen die bij hem kwamen aankloppen. De sleutelwoorden in zijn aanpak? Fun en hard labeur! En die combinatie sprak me aan. Ik voelde gewoon dat die benadering voor mij zou werken. Dus ging ik functional training in kleine groep volgen.” 

Je kunt het wel!

“Jan is heel gedreven en weet werkelijk alles over zijn vak. Hij geeft begeesterd training en zijn lessen zijn nooit saai. Integendeel. Na elke sessie heb ik het gevoel dat ik me geamuseerd heb en heel goed heb getraind. Jan is een specialist in anderen motiveren. In het begin zijn die functional trainings best zwaar en heb je soms wat pijn. Maar daar helpt Jan je door. Hij zegt heel vaak tijdens een training: ‘Je kunt het wel!’ Hij stimuleert en motiveert je om je grenzen te verleggen. Toen ik begon, kon ik bij wijze van spreken maar tien keer touwtjespringen. Nu hou ik dat enkele minuten vol.”

Fit forever

“Ik ben een veertiger maar heb dankzij de functionaltrainingsessies niet het lichaam van een veertigjarige vrouw. Ik blijf fit forever (lacht). Mijn lichaam is strakker en sterker geworden. Ik ben kapster en sta de hele dag recht. Maar dat is geen enkel probleem meer. Mijn klanten zijn trouwens ook fan van Studio Feniks. Ik vertel altijd met heel veel enthousiasme over hun begeleiding. Een echte aanrader!”

Wil je je net zoals Maya uit Leuven fitter en sterker voelen? Kom dan op een leuke manier je conditie verbeteren tijdens onze functionaltrainingsessies in kleine groepen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x