Lieve Theunissen – Small Group Personal Training

Lieve Theunissen koos voor de begeleiding van functional trainers Trui en Jan

“Als jonge vijftiger vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor mijn fysieke conditie. Ik had al verschillende pogingen ondernomen om fitter te worden, maar die waren nooit een groot succes. Vrienden van mij hoorden Trui op een netwerkevent gepassioneerd spreken over Studio Feniks. En ze dachten dat ik me wel zou kunnen vinden in de aanpak en de begeestering van functional trainers Trui en Jan. Ik ging eens bij hen langs en voelde meteen een klik. Ondertussen volg ik al tweeënhalf jaar twee keer per week trainingen in een kleine groep bij Studio Feniks.”

Gedreven functional trainers

“Meestal heb ik les van Jan, maar als hij niet kan, staat Trui voor onze groep. Ze zijn allebei spontane mensen die voor hun job leven. Ze brengen schwung in hun trainingen en geven met zoveel enthousiasme les, dat je meer dan voldoende energie krijgt om het vol te houden. Hun oefeningen zijn heel afwisselend en dat maakt het boeiend. Ze corrigeren je houding en motiveren je voortdurend. Kortom: ze helpen je echt om je doelen te bereiken.”

Fitter en gezonder

“Het resultaat van de trainingen is goed zichtbaar. Mijn armen en benen zijn veel strakker. Ik heb een hernia, maar sinds ik bij Studio Feniks train, heb ik daar nog zelden last van. Trui en Jan geven je dan ook oefeningen op maat, zelfs in de groepslessen. Elke training doet deugd en ik voel me nu fitter, gezonder en energieker. Ik kan de trainingen en de begeleiding zeker aan iedereen aanbevelen!”

Wil je net zoals Lieve een betere conditie? Laat je begeleiden door twee enthousiaste functional trainers! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x