Isabelle en Luc Vanwonterghem – Personal Training

Dankzij de personal training van Trui voelen Isabelle en haar man zich gezond en fit.

“Ik was absoluut geen sportief type. Maar toen ik door een ingreep heel veel spieren verloren had, zat er niets anders op. Via een kennis kwam ik bij Trui terecht. Ik startte bij Studio Feniks met haar personal training. Na zes maanden zag mijn man wat dat met mijn lichaam en conditie deed. Het overtuigde hem om met me mee te gaan.”

Geen excuses meer

“Twee keer per week sport ik met Trui. Door die momenten vast te leggen, creëer ik een soort verplichting voor mezelf. Daardoor stel ik sporten niet meer uit en verzin ik ook geen zwakke excuses. Ik vergelijk het altijd met een afspraak bij de tandarts … die zeg je ook niet zomaar af. Gelukkig vind ik de sessies bij Trui wel veel leuker.” J

Mijn evolutie motiveert me

“Bij de start van mijn personal training scoorde ik op het vlak van fitheid niet meteen hoog. Trui besefte dat en zocht naar een haalbare kaart voor mij. Geleidelijk aan werd mijn lichaam sterker en mijn conditie beter. Die evolutie gaf een boost aan mijn zelfvertrouwen en motiveerde me om verder te doen.”

Een training op maat

“Ik vind de aanpak van Trui geweldig. Als personal trainer past ze haar trainingen met gemak aan. Mijn man heeft bijvoorbeeld een hernia. Daarom krijgt hij andere oefeningen dan ik. Die gepersonaliseerde benadering apprecieer ik heel hard.

Daarnaast kiest Trui altijd voor een trainingsprogramma vol variatie. Zo blijft het sporten leuk en uitdagend.”

 

Wat een schitterend resultaat!

“Ik sta nu veel verder dan ik ooit had durven dromen. Trui motiveert me enorm op haar eigen leuke no-nonsense manier. Ze spoort me zelfs aan om te bewegen buiten onze afspraken. Ik loop nu regelmatig en ook daarvoor geeft ze me handige tips. Trui kijkt echt naar het bredere plaatje.”

Wil je net zoals Isabelle en haar man een gezonder en fitter lichaam door personal training? Neem dan gerust contact met ons op. 


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x