Inge Bruyndonckx – Personal Training

Personal training voor Inge Bruyndonckx uit Aarschot

“Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik ben een fervente fietser en loper en ben altijd op zoek naar nieuwe sportieve uitdagingen. Ik wil mijn grenzen voortdurend verleggen. Omdat ik er zelf niet meer in slaagde om me te pushen om mijn conditie naar een hoger niveau te tillen, ging ik op zoek naar begeleiding. Ik zocht op Google naar personal training in de buurt van Aarschot en Leuven en kwam zo bij Studio Feniks terecht.”

Topbegeleiding

“Met de personal training van Trui of Jan boek je snel vooruitgang. Ze luisteren naar je en passen hun trainingen aan je doelen aan. Hun begeleiding is echt top. Je krijgt niet alleen oefeningen aangereikt, maar ze vertellen je ook hoe je die perfect moet uitvoeren en waarom ze belangrijk zijn. Ze geven aan wat de meerwaarde van de oefeningen in je dagelijkse leven is, en ze corrigeren je bewegingen. En als je dat wilt, krijg je ook voedingsadvies om nog fitter te worden of wat kilootjes kwijt te spelen.”

Enthousiaste trainers

“Gaan trainen bij Studio Feniks is heel leuk. De trainingssessies vliegen voorbij! Trui en Jan leggen veel afwisseling in hun oefeningen. Ze zijn altijd heel enthousiast en weten me telkens opnieuw te motiveren. Ze geven me de push die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. En als ik eens wat minder zin heb omdat ik een drukke dag gehad heb of wat moe ben, dan slagen zij er toch altijd in om het beste in mij naar boven te halen. Het resultaat? Ik ga elke keer met een supergevoel naar huis.”

Wil jij net zoals Inge uit Aarschot je conditie met personal training verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op.

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x