Hilde – Small Group Personal Training

Dankzij de groepstrainingen met Jan is Hilde Dechamps fitter en krachtiger

“Beweging is altijd een deel van mijn leven geweest. Ik deed al verschillende sporten en voel ook dat mijn lichaam dat echt nodig heeft. In mijn zittende beroep kan ik mijn energie niet kwijt. Na een schouderblessure ging ik vorig jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. En het was Maya, mijn kapster, die mij vertelde over de aanpak van Jan en Trui. De kleinschaligheid van Studio Feniks sprak me enorm aan. Het was wel even wennen aan de niet-alledaagse oefeningen, maar bij mijn eerste bezoek aan de studio deed ik al meteen enthousiast mee.”


Je kunt het!

“Elke les heeft Jan weer iets nieuws voor ons in petto. Het zijn dus niet voortdurend dezelfde oefeningen die terugkomen. Iets wat je wel sneller hebt bij andere cursussen. Touwtjespringen? In het begin een hele opdracht. Maar dankzij de begeleiding en aanmoediging van Jan lukt het nu wel en doe ik het zelfs met veel plezier. Nog een kilo extra tillen? Jan zegt dat je het kunt … en dan doe je dat gewoon! Hij pusht je om je grenzen te verleggen en dat resultaat voel je. De trainingen doen heel veel deugd.”


Groepsgevoel én individuele begeleiding

“Ondertussen komt ook mijn dochter mee. En hoewel we een groepstraining volgen, is er toch ruimte genoeg voor persoonlijke begeleiding. Jan corrigeert iedereen persoonlijk, zodat de uitvoering helemaal in orde is. Maar vooral het groepsgevoel is geweldig. Het is gezellig, ook al werken we heel hard. Er is onderling wel wat competitie, maar op een motiverende manier. En tussendoor plagen we Jan.

Wil jij net zoals Hilde in een gezellige groep aan je conditie werken?  Kom dan op een leuke manier je conditie verbeteren tijdens onze functionaltrainingsessies in kleine groepen. Neem gerust contact op voor meer informatie.


star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x