Gerd - Personal Training

Gerd laat zich begeleiden door personal trainer Jan

“Een goede conditie hebben én houden en mijn atletische vermogen opkrikken, zijn voor mij erg belangrijk. Het is niet mijn bedoeling om het lichaam van een bodybuilder te hebben, wel om mijn spiergroepen in het algemeen te verstevigen. Ik ken Trui en Jan al een tijdje via mijn netwerk. Twee hele fijne mensen! Uit sympathie ben ik bij hen terechtgekomen voor personal training. Ook vanuit het besef dat het heel moeilijk is om in je eentje je fysiek te onderhouden. Ik koos voor persoonlijke trainingen met Jan.”


Gevarieerd programma

“Ik heb veel last van chronische rugpijn en spieren die snel overbelast zijn. Jan kent mijn persoonlijke situatie en stelt van daaruit telkens een gevarieerd programma samen. Hij besteedt daar veel aandacht aan en weet me telkens uit te dagen, zonder de grens te overschrijden. Hij kiest niet voor de gemakkelijke oplossing door die pijnlijke zones te vermijden. Na een training voel ik ook duidelijk het verschil en heb ik een pak minder last van mijn rug.”


Correcte uitvoering

“Ik sport nu een half jaar bij Studio Feniks en kan hun begeleiding aan iedereen aanraden. Ik ging eerder al naar een klassiek fitnesscentrum, maar daar liep ik verloren. Je kiest dan vooral voor de oefeningen die je graag doet, en dat zijn meestal niet diegene die echt noodzakelijk zijn. En doordat je de oefeningen alleen doet, weet je nooit goed of je wel goed bezig bent. Jan corrigeert me voortdurend, waardoor ik het maximale uit iedere oefening haal. Ik boek vooruitgang. En dat werkt erg motiverend!”

Laat je net zoals Gerd niet tegenhouden door fysieke problemen om aan je conditie en kracht te werken. Kies voor personal training bij Studio Feniks. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Personal training ||
Small group training

Wil jij meer FUN beleven in het sporten!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x