Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Lieve Theunissen koos voor de begeleiding van functional trainers Trui en Jan

“Als jonge vijftiger vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor mijn fysieke conditie. Ik had al verschillende pogingen ondernomen om fitter te worden, maar die waren nooit een groot succes. Vrienden van mij hoorden Trui op een netwerkevent gepassioneerd spreken over Studio Feniks. En ze dachten dat ik me wel zou kunnen vinden in de aanpak en de begeestering van functional trainers Trui en Jan. Ik ging eens bij hen langs en voelde meteen een klik. Ondertussen volg ik al tweeënhalf jaar twee keer per week trainingen in een kleine groep bij Studio Feniks.”

Gedreven functional trainers

“Meestal heb ik les van Jan, maar als hij niet kan, staat Trui voor onze groep. Ze zijn allebei spontane mensen die voor hun job leven. Ze brengen schwung in hun trainingen en geven met zoveel enthousiasme les, dat je meer dan voldoende energie krijgt om het vol te houden. Hun oefeningen zijn heel afwisselend en dat maakt het boeiend. Ze corrigeren je houding en motiveren je voortdurend. Kortom: ze helpen je echt om je doelen te bereiken.”

Fitter en gezonder

“Het resultaat van de trainingen is goed zichtbaar. Mijn armen en benen zijn veel strakker. Ik heb een hernia, maar sinds ik bij Studio Feniks train, heb ik daar nog zelden last van. Trui en Jan geven je dan ook oefeningen op maat, zelfs in de groepslessen. Elke training doet deugd en ik voel me nu fitter, gezonder en energieker. Ik kan de trainingen en de begeleiding zeker aan iedereen aanbevelen!”

Wil je net zoals Lieve een betere conditie? Laat je begeleiden door twee enthousiaste functional trainers! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Meer items Lieve Theunissen – Enthousiaste vijftiger verbeterde haar conditie

Walter Imberechts - Als bedrijfsleider heeft Walter het druk.

Als bedrijfsleider heeft Walter het druk. Toch maakt hij graag tijd voor zijn individuele trainingen bij Studio Feniks om zich fit en gezond te voelen.

Olivier Van Parrys - Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen?

Een fulltime job, drie kids en een druk sociaal leven combineren met wekelijkse trainingen? Olivier slaagt erin door te sporten met personal trainer Jan.

Anne Claes – Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten.

Anne kampt al jaren met rug- en nekklachten. Gelukkig ontdekte ze bij Studio Feniks hoe ze optimaal kan sporten om haar rug te versterken.

Jochen Baes - Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio.

Jochen boekte weinig resultaten in de klassieke fitnessstudio. Daarom koos hij in Leuven voor de small group training van Studio Feniks. Met succes!

Isabelle en Luc Vanwonterghem – Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa

Na een operatie verloor Isabelle veel spiermassa. Om zich weer gezond en fit te voelen, klopte ze aan bij Studio Feniks voor de personal training van Trui.

Gerd - Hij volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Gerd kiest voor Studio Feniks en volgt een gevarieerd programma om zijn conditie en kracht te verbeteren.

Svetla – wil haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken

Svetla kiest voor efficiënte personal training bij Studio Feniks om haar lichaam opnieuw strak en sterk te maken.

Hilde – Ze koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding

Hilde koos voor de goede sfeer én de persoonlijke begeleiding bij Studio Feniks. Vandaag is ze fitter en krachtiger dan ooit!

Inge Bruyndonckx – Verbetering van conditie en kracht

Wil je je conditie en kracht verbeteren met personal training? Doe dan zoals Inge Bruyndonckx uit Aarschot en kies voor de begeleiding van Studio Feniks.

Maya Ackermans -

Maya Ackermans uit Leuven voelt zich fitter en sterker dan ooit dankzij functional training bij Studio Feniks.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x