Vijf redenen waarom sporten met een personal trainer wél lukt

Vijf redenen waarom sporten met een personal trainer wél lukt

Ben je niet altijd even enthousiast om te gaan joggen? Probeer je regelmatig dat uurtje in de fitness te skippen? Of ben je na een derde work-out plots je sportschoenen ‘kwijt’? Herkenbaar … maar héél jammer voor je gezondheid uiteraard.


Bij Studio Feniks zijn we er honderd procent van overtuigd dat sporten met een personal trainer wél lukt. We verklappen je graag onze vijf redenen om te kiezen voor een personal trainer.

1. Een vaste date met je personal trainer werkt

Door de een-op- eenrelatie met je coach, denk je drie keer na voor je een afspraak cancelt. Want niet alleen gooi je je eigen planning om, ook de agenda van je personal trainer wordt in de war gestuurd. Gedaan dus met flauwe excuses zoeken.

2. Een programma op basis van je kunnen

Een personal trainer stemt elke work-out op jou af. Hoe sta je er fysiek voor? Heb je last van blessures? Wat kun je mentaal aan? De reeks oefeningen die je personal trainer je aanbiedt, zijn helemaal op jouw maat. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat sporten leuk is én blijft, en dat je op geen enkel moment de moed verliest.

3. Samen op weg naar een doel

Wil je afvallen? Of bouw je graag wat extra spiermassa op? Wat je wishlist ook mag zijn, je personal trainer staat paraat. Samen gaan jullie voor een duurzaam resultaat. En dat op de efficiëntste manier. Want kies je voor een goede personal trainer, dan mag je naast de sportieve begeleiding, ook het nodige voedingsadvies verwachten.

4. Minder blessureleed, meer resultaat

Nog voor je start met sporten legt je personal trainer je elke oefening gedetailleerd uit. Zo begrijp je perfect waarom je je op een bepaalde manier in het zweet werkt. Tijdens je work-out ontsnap je niet aan zijn of haar aandacht. Nauwlettend houdt je personal trainer je in de gaten en corrigeert je waar nodig. Zo vermijd je blessures én boek je sneller resultaten.

5. Mijn personal trainer = mijn motivator

Wat er zich in je hoofd afspeelt tijdens het sporten, is enorm belangrijk. Het maakt of kraakt je sportieve parcours. Een personal coach zorgt ervoor dat je met plezier beweegt en die extra mile aflegt. Dankzij een hele reeks peptalks zul je ongetwijfeld je grenzen verleggen.

Bij Studio Feniks weten we dat een persoonlijke aanpak  werkt. Het is dé manier om je sportieve doelstellingen te bereiken. Wij zijn daarvan overtuigd en ook onze klanten  in en rond Leuven zweren bij onze personal training

Wil ook jij de voordelen ontdekken van een persoonlijke aanpak tijdens het sporten? Zoek je een personal trainer in de buurt van Leuven? Neem dan gerust contact met ons op.

Vijf redenen waarom sporten met een personal trainer wél lukt

4 obstakels die je goede voornemens van 2020 in de war kunnen sturen.

Vraag je je soms af waarom je goede voornemens niet kan volhouden?

Lees meer

De zin (en onzin) van core stability training

Core stability training is hot in de fitnesswereld. Maar wat is het precies? Wij vertellen je alles over je core-spieren en onze aanpak om ze te trainen.

Lees meer

Blijvend gewicht verliezen, een makkie? NOT!

Eerlijk is eerlijk: gezond afvallen is geen makkie. Toch kunnen we je vier tips geven om blijvend gewicht te verliezen zonder jojo-effect.

Lees meer

Vijf stappen om je conditie te verbeteren

Wil je je fitter, energieker en beter in je vel voelen? Volg dan de vijf stappen van Studio Feniks om je conditie te verbeteren.

Lees meer

De vijf ultieme pijlers voor een efficiënte spieropbouw

Wil je graag meer spieren ontwikkelen? Ontdek vijf ultieme pijlers van Studio Feniks voor een efficiënte spieropbouw.

Lees meer

Small group training: niets dan voordelen!

Sport je graag in groep met een ervaren trainer? Dan heeft Studio Feniks precies wat je zoekt! Ontdek hier de voordelen van een small group training.

Lees meer

Vijf redenen om te kiezen voor een bootcamp work-out

Wil je jezelf tot het uiterste drijven bij het sporten? Dan is een bootcamp work-out echt iets voor jou. Ontdek dé vijf voordelen van een bootcamp training.

Lees meer

Vijf easy tips voor een gezondere levensstijl

Zeg ‘ja!’ tegen een gezondere levensstijl. Begin nu al met deze vijf easy tips van Studio Feniks en maak de switch naar een healthy lifestyle!

Lees meer

Gezonder leven = gezonder eten

Gezonder leven staat wellicht hoog op je wish list. Maar hoe pak je zo’n doelstelling concreet aan? Met wat extra beweging in je dagelijkse routine zet je meteen een stap in de goede richting. En pas je ook je voedingspatroon aan? Dan begrijp je helemaal wat een gezonde levensstijl inhoudt.

Lees meer

Wat mag je eten voor je sport?

We krijgen bij Studio Feniks vaak de vraag: "Wat kan een recreatieve sporter het best eten voor een sportsessie?" Welke voedingskeuzes maak je dan het best?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x