Small group training: niets dan voordelen!

Vind je het leuk om te sporten in een kleine groep? Wil je je helemaal uitleven onder het waakzame oog van een ervaren personal trainer?

Super! Wij van Studio Feniks hebben precies wat je zoekt. Tijdens onze small group trainingen zet je je beste beentje (correctie: je hele lijf) voor in een fijne groepssfeer.

Maar waarom zijn wij zo enthousiast over deze manier van sporten? En welke voordelen geniet jij? We verklappen het graag in deze blog.

Meer motivatie

Wil je fitter worden of graag een maatje minder hebben? Wat je droom ook is, links en rechts van je staat tijdens je trainingen een bondgenoot die je begrijpt en motiveert. Door de aanwezigheid van je teamgenoten durf je zelden een les te cancelen en haak je minder snel af.

De lat ligt hoger

Volg je een small group training, dan ga je op sportief vlak net dat stapje verder. Want wie laat zijn team graag in de steek tijdens bijvoorbeeld een group challenge? Niemand, toch?

Daarnaast heb je altijd enkele extra ogen op je gericht. We helpen elkaar. Zo voer je elke oefening juist uit.

Meer afwisseling

Tijdens een sportsessie in een kleine groep geniet je honderd procent van de creativiteit van je coach. Wedden dat je enorm veel plezier beleeft aan de leuke en afwisselende circuits die hij of zij voor jou in petto heeft?

Sociaal én sportief

Door te trainen in groep vul je zowel je sportieve als sociale behoeften in. Het is daarbovenop de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Lager prijskaartje

Ook voor je budget is een small group training echte winst. Want je deelt de prijs van een personal coach onder je teamleden.

Onze aanpak bij een small group training

Bij Studio Feniks werk je in een groepje van maximaal zes personen aan je kracht, uithouding en stabiliteit. Uiteraard passen we elke oefening aan jouw sportieve doelen of je persoonlijke gezondheidsissues aan.

Je hebt bij ons trouwens de keuze uit twee soorten small group trainingen:

· Functional training : samen train je voor een fitter lijf en een betere conditie.

· Switch Your Lifestyle : samen ga je voor gewichtsverlies.

 Welk doel je ook voor ogen hebt, met een small group training ga je altijd voor een optimaal resultaat in een fijne groepssfeer

Wil je fitter worden, een maatje minder krijgen of samen met anderen werken aan je conditie? Neem dan gerust contact met ons op.

Small group training: niets dan voordelen!

4 obstakels die je goede voornemens van 2020 in de war kunnen sturen.

Vraag je je soms af waarom je goede voornemens niet kan volhouden?

Lees meer

De zin (en onzin) van core stability training

Core stability training is hot in de fitnesswereld. Maar wat is het precies? Wij vertellen je alles over je core-spieren en onze aanpak om ze te trainen.

Lees meer

Blijvend gewicht verliezen, een makkie? NOT!

Eerlijk is eerlijk: gezond afvallen is geen makkie. Toch kunnen we je vier tips geven om blijvend gewicht te verliezen zonder jojo-effect.

Lees meer

Vijf stappen om je conditie te verbeteren

Wil je je fitter, energieker en beter in je vel voelen? Volg dan de vijf stappen van Studio Feniks om je conditie te verbeteren.

Lees meer

De vijf ultieme pijlers voor een efficiënte spieropbouw

Wil je graag meer spieren ontwikkelen? Ontdek vijf ultieme pijlers van Studio Feniks voor een efficiënte spieropbouw.

Lees meer

Vijf redenen waarom sporten met een personal trainer wél lukt

Vind je geen motivatie om te bewegen? Kies dan voor Studio Feniks uit Leuven! En ontdek alvast vijf redenen waarom sporten met een personal trainer wél lukt.

Lees meer

Vijf redenen om te kiezen voor een bootcamp work-out

Wil je jezelf tot het uiterste drijven bij het sporten? Dan is een bootcamp work-out echt iets voor jou. Ontdek dé vijf voordelen van een bootcamp training.

Lees meer

Vijf easy tips voor een gezondere levensstijl

Zeg ‘ja!’ tegen een gezondere levensstijl. Begin nu al met deze vijf easy tips van Studio Feniks en maak de switch naar een healthy lifestyle!

Lees meer

Gezonder leven = gezonder eten

Gezonder leven staat wellicht hoog op je wish list. Maar hoe pak je zo’n doelstelling concreet aan? Met wat extra beweging in je dagelijkse routine zet je meteen een stap in de goede richting. En pas je ook je voedingspatroon aan? Dan begrijp je helemaal wat een gezonde levensstijl inhoudt.

Lees meer

Wat mag je eten voor je sport?

We krijgen bij Studio Feniks vaak de vraag: "Wat kan een recreatieve sporter het best eten voor een sportsessie?" Welke voedingskeuzes maak je dan het best?

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x