Aanpak

Sporten onder begeleiding: de aanpak van Studio Feniks

Streef jij een gezondere levensstijl na? Heb jij de ambitie om je sportieve grenzen te verleggen en je conditie te verbeteren? Of wil je snel en blijvend gewicht verliezen?
Dan is Studio feniks jouw partner! Je bereikt je doelen door te sporten onder begeleiding en met professioneel voedingsadvies.

Intakegesprek als fundament 

De eerste stap? Je vult een vragenlijst in die we als basis gebruiken voor een uitgebreid intakegesprek. Daarin bespreken we je wensen, bekijken we je mogelijkheden en bepalen we je doelen. Zo weet je zeker dat je de begeleiding krijgt die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

In drie stappen naar succes

Of je nu gaat voor een sportieve doelstelling of een gezondheidsdoel, via personal training of groepssessies : onze personal trainers  staan voor je klaar om jou in drie fases naar succes te leiden!

 1. De voorbereidende fase (4 weken)
  Deze fase focust op blessurepreventie, spierversterking en stabiliteit. Je doet onder begeleiding van je personal coach oefeningen om aan kracht te winnen en leniger te worden. Indien je dat wenst, krijg je voedingsadvies dat je helpt om je doelen te bereiken.
 2. De opbouwfase (8 weken)
  In de opbouwfase ontdek en verleg jij je grenzen. Je doet aan functional training om aan kracht te winnen en je uithouding te verbeteren. Zo bereik je je sportieve doelstellingen of je gezondheidsdoelen. Indien je dat wilt, kun je in deze fase ook rekenen op onderbouwd voedingsadvies. Kortom: je maakt je de Feniks Lifestyle helemaal eigen.
 3. De opvolgfase (12 weken)
  De prioriteit in deze fase ligt op het behoud van je behaalde doelen.
  Je personal trainer helpt je om je nieuwe levensstijl – de Feniks Lifestyle – vol te houden. Daarnaast zet je de volgende stap in het proces. Je stelt jezelf nieuwe doelen die je met of zonder professionele begeleiding probeert te bereiken.


Wil je sporten onder begeleiding of meer weten over onze aanpak? 

Aanpak

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x